Sholihah Collection

Post Vacation Blues

biyane biyane...
cerita psl cambodia tak abis lg kan, dh masuk cerita lain
takpe,, i smbung slow2 yeeeee
 
mungkin rmi dh tau i kemane minggu lps...

yess...
Korea
tempat impian i!!!
waaaaaaaaaaahhhh!!!

sbnrnye mmg masih terasa mcm mimpi
eh. btul ke aku dh smpi Korea?
betul ke dh balik dr Korea ni
betul keeee dh smpi ni??
haaa.. smpi cmtu sekali..

ternyata...
I mmg dh jatuh cinta ngan Korea
fresh lg memori Korea dlm ingatan i ni..
smlm smpi umh around kul 11pm,, mmg masih di awang awangan
tdo, bgn, mmg masih terasa mcm kat korea lg

ye la ye la
mungkin ade yg menyampah nnti asik dgr i sebut psl Korea
or else tak heran lgsung ngan tpt ni...
tp ni tempat impian i
bertahun i menunggu nk smpi cni..
bile dh jadi kenyataan
tak ke i rase nk lompat bintang sejuta kali??
impian jd kenyatann uiiiiiiiiiiii...

so far, i cume nk ckp, backpacking ke Korea adalah sgt menjimatkn
seriusly!!!
ade brg yg berbaloi beli kat sane, n ade brg yg tak berbaloi beli kat sane
n alhamdulillah, i dpt cover byk tpt
cume Jeju je tak smpat cover, sbb mmmm,, mcm tak cukup masa
i tak nak rushing2 kat seoul
so, juz free n easy tour
suke ati nk g mn, kul brp, brp lama..

n oh ya
byk2 tpt i travel
i tak pnh alami post vacation blues seteruk ni
yesss.. kali ni sgt truk
teruk smpi tak nk g opis, tak nak buat bnda lain, nak tgk gmbr korea je
then pg2 trus bukak web AA, sbb nk tgk tiket murah

n one more
how to overcome post vacation blues 
bole baca kat sini
i sdg cube 8 steps nk overcome my post vacaton blues ni...
heheh

will share all my experience later
itinerary, budget, hostel, guesthouse, food, tpt shopping, picture, video...

xoxo
published

2 Juta Org Sayang Saya:

Schazaza Zober said... [Reply to Comments]

wahhhh... syioknyaaa...
berapa lama akak pergi?

Sholihah said... [Reply to Comments]

sminggu... jum lps smpi khamis.. ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...