Sholihah Collection

Keputusan


ok guysss...
tujuan entry ini adalah untuk sharing keyword ni ye
penting ye entry2 mcm ni
bole dijadikan rujukan masa akan dtg

Tertakluk kepada Kelulusan Mesyuarat Suruhanjaya

untuk pengetahuan, klu korg nak tau laaa, tak nak tau takpe

bole bygkan perasaan berdebar check result tak?
apa2 result je la
result SPM, result final exam, result temuduga, result pemeriksaan kesihatan
dia punye berdebor tu tau kannnn
jantung cam nak pecah
tapak tgn jd seram sejuk
kannnn...

ok, sejurus je nampak keputusan mcm ni, i terus ilang berdebar, i blur
dh la i check ari jumaat
so, sabtu ahad tu mmg i ilang mood!
ajak makan pun tak nak!
tp klu mkn sedap2, i stil nak laaa

i tak pnh tau ade result cmni
selalunya
"tahniah, anda berjaya"
"dukacitanya anda gagal"
"anda adalah calon simpanan selama setahun"
then i search
memandangkan nk kol SPA ari sabtu ahad, rentikan la

so i search keyword tu
n tak byk info yg i jumpe
yg i jumpe pun, rmi org dpt result mcm ni, deme bertanye, tp stil takde jawapan
but dr ape yg i bace...
ade yg berjaya
ade yg gagal
ade yg masuk dlm calon simpanan selama 6bln or setahun

so, i dh kol SPA
utk pengetahuan korg lagik
yg dpt result mcm ni
korg kena tunggu keputusan mesyuarat
mesyuarat tu mungkin akan diadakan pd minggu keputusan tu dikeluarkan
so minggu lg satu korg kena check result balik
tu berdasarkan apa yg i paham la

byk i tanye kat org SPA tu
tp tak dpt jawapan yg memuaskan hati
i yg tergolong dlm keputusan tertakluk ni sebenarnya nak jatuh ke calon gagal ke, calon simpanan ke, ke ade harapan berjaya?
ye. soalan tu tak dpt dijawab
so, jgn berharap sgt la ye
byk2 kan doa
klu dh tertulis rezeki tu, mesyuarat mcm mn pun, tetap rezeki korg
yg mn bkn rezeki tu, klu dh dpt jwpn dlm tgn pun, tetap bole terlepas gak
paham tak...
paham...
bagus.... 

eh 
tp tipu la kalau i kata i tak berharap
gile ko
sapa tak nak keje kan..
hahahahahha
tp nk berharap sgt tu tak la
redha dlm tangisan bulan madu gituuu...

tp ok la
hati ni kecewa tp stil bole dirawat lg dgn plaster la
takde la trus i bace i gagal
trus nangis wooooooo
dorg masih nk tentukan keputusan i
kira ok la tuuuuuuu
bole laaaaa nk sedapkn ati sendr
tq SPA atas peluang temuduga yg diberikan ye
oiii, pengalaan tuuuuuuuuu
cewahhhhhh

so, yg mn2 ade2 pengalaman mcm ni
sudi2 la share kat komen entry ni
sharing kan caring.....

xoxo
published

8 Juta Org Sayang Saya:

Anonymous said... [Reply to Comments]

Memang dapat keputusan cenggini juga. Tapi tarikh temuduga pada bulan Sept. U punya ni Ogos... Takde apa2 news lagi ker? saya pun tertanya2.

Sholihah said... [Reply to Comments]

smpi ke sudah takde keputusan n tak tau cerita >_< hehehehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

@Sholihah

hmmm... memang takde news eekk? saya pun dah tanya tapi asyik2 ckp tunggu mesyuarat. tgk kat web setiap bulan 2-3 mesyuarat suruhanjaya.. takkan takde lagi keputusan... heran ekk

Sholihah said... [Reply to Comments]

tu la.. mmg smpi skrg takde news... tu dh berhenti berharap tu.. hehehe

schazaza said... [Reply to Comments]

ni exam and temuduga jawatan apa kak?

mohd azizi Ishak said... [Reply to Comments]

so any news utk kputusan spa awk ni ? sy pun bru dpt result mcm ni .

mohd azizi Ishak said... [Reply to Comments]

so ada apa2 update utk kputusan spa awk ni ??

Sholihah said... [Reply to Comments]

so far, lgsg takde news.. tp sy rasa ni kira calon simpanan utk 6bln-setahun. setahun tak dgr news, sy dh anggap tak dpt dh.. huhu.. @mohd azizi Ishak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...