Sholihah Collection

New Year 2013

Its nEw Year bebeh
hye hye 2013
bye bye 2012

2012
what should i say
pengalaman
yess
byk pengalaman yg terkumpul sepjg tahun yg bersilih ganti
pengalaman manis
pengalaman pahit

2012
tahun yg paling byk aku travel
alhamdulillah
Vietnam - checked
Universal Studios Singapore - checked
Bali - Checked
they say travelling make u wiser?
betul ke eh..
personally so far yg i travel, i kutip pengalaman di negara orang, melihat sendiri cara hidup dan budaya di negara orang, mencuba masakan dan makanan di tpt org, menikamati pemandangan di negara orang, dan membuatkan sy bersyukur sgt menjadi warganegara Malaysia...
n hopefully i can travel more n more n more...

2012
dlm setiap diari i, i ade tulis , i nak rumah sendiri
start 2008, sy mula bekerja, cari duit sendr, sy tanam angan2 nak rumah sendiri
alhamdulillah
bulan januari 2012, i dpt pegang kunci rumah i sendr
syukur alhamdulillah
walau tak besar mana, walau tak secantik mana, tp itulah rumah i
Baiti Jannati
bulan 4 i pindah masuk
pengalaman masuk umah br, tak terucap ngan kata2
n skrg dh bulan 12, hampir 8 bulan dh 
pejam celik kan

2013
 i mmg jarang pasang azam
sbb  i sendiri mudah lupa ape yg i azamkan
apa yg i nak, itu lah yg i azamkan
so , stiap hari, ade je azam i buat
takyah tunggu new year br nak berazam
buat azam , then i lupa
then buat azam baru, then lupa balik
eh, tu bole kira azam ke
tp tiap2  tahun, ade la satu azam i yg tak pernah berubah
dulu dh tercapai, then dh tak tercapai balik..
ssssshhhhhh

2013
what i hope for 2013
semoga life i bertambah baik, dimurahkan rezeki, dilimpahi rahmatnya
ape yg i nak, tak perlu la di war2 kat cni
cukup la hanya sy dan suami sy yg tau
hanya suami sy yg tau sumeeeeeee n apa yg sy inginkan...
kita merancang, Allah SWT yg menentukan

ok peace

2 Juta Org Sayang Saya:

shadashidi said... [Reply to Comments]

huuhuhu...bestnya dia, travel makan angin shja ..jeles i ...huhuhu

moga azam thn baru ni akan awak capai mcm thn2 sblmnya...happy new year!!!

Sholihah said... [Reply to Comments]

amin.. thanxxxxxx shada... i pun jelly tgk u berjalan makan angin jugak.. heheheh.. happy new year n happy berhouse warming ^__^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...