Sholihah Collection

Romantika Bali - Part 8

ha u olss
bercinta nak nunggu abiskan entry Bali ni
hahahaha
keesokan harinya, pukul 8.30am, supir jemput kat hotel
nak ke Barong Dance
smbil tunggu supir, sempat la makan roti
supaya tak membazir masa, n yg penting, jimatkan duit
hohho
cukup la pagi2 makan roti n nutella
alas perut

 untuk Barong Dance
entrance fee 100,000IDR for 1 person
lebih kurang RM30 sorg
2 org dh rm60
show dia amik masa dlm 40m ke 1jam
show ni mcm boring ckit sbnrnye
tp utk 1st timer mcm kami, lumayan deh ke show ni
supaya tak penasaran klu tibe2 bali Msia, tak tau mcm mn show barong dance kat cni
so, pilihan di tgn u olls
nak masuk or tak
tp klu tak nak masuk, u oll leh tgk dance ni kat tpt lain

 muke happy je eh
well
kena la enjoy sepjg trip kte
br seronok

 menanti show start

 smbil baca2 flyers diorg
leh la paham sikit2 jalan cerita dia

 haaaa
tu dia
dh kua dahh
dh kua dahhhhhhh
 tp mata i harus la tgk penari perempuan je
haihh
spejg i travel, tak pnh lg i nengok pompuan yg tak slim
sume slim
asal ha...
 ok
yg ni tak slim
ni selam namanya
asal muka i happy sgt??
sbb, abis Barong Dance, supir bawak kitorg keeeee....

tpt sopping ole2!!!!
 Krisna
Ole Ole Khas Bali
wow!!!!!
murahhhhhh bangetttttt
tak rugi la i tahan nafsu tak membeli kat tpt2 sblm ni
masuk je kat cni
i tak ingt dh kat mn ensuami
hilang dr pandangan gitu

bang, bang
tgk ni bang
cntik takkk..

eh.
tetibe
laki i hilang
caissss

 bygkan
dari kul 10am smpi kul 12 lbh ha i dlm Krisna
ni pun smpi ensuami dh tarik tgn i kua 
mcm2 ade dlm tu
baju, dress, kerepek, aksesori, selipar, lulur, sumeeeee
m sume i beliiiiii
n sumenye murahhhhhhhhhhhhhh
i spent around 563,000IDR

well, no to myself
ekceli travel i masih lg bole dijimatkan if i tak shopping
hikhik
but sory
its uncontrolled

jgn risau beli byk2
sbb kat sini ade kaunter bungkus brg dlm kotak
senang nk bwk balik

lps tu, antara list i kat Bali ni ialah
Roxy!!!!
supir amat memahami i
dia bwk jugak i ke Roxy
tapiii
malangnya
takde yg i berkenan
diorg tak byk handbag Roxy, tp byk jenama Volcom
tamo

then
tibe2
i rase laparrrrrrrr

eh? baru nak rase lapar?
hahaha
 tadaaaaa
kte makan nasik!!!
wong solo ayam penyet
bali mari.....

tang ni, ensuami i yg suke
kan i dh kata, dia kuat mkn time travel
i lak automatik krg mkn

harga lbh kurg kat msia jugak
2org makan dlm ..
80,000IDR
dlm rm20+
makan kenyang2.....

2 Juta Org Sayang Saya:

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

ingatkan dah abis dah cerita pasal bali ni. rupanya ada lg eh.. hehehe
kalau QUeen la kan.. confirm x tgk show tu.. hehehe

Sholihah said... [Reply to Comments]

itu le kak, mood blogging byk tenggelam dr timbul ni.. entry2 sume byk draft je.. then ade mase edit, br upload entry tu.. heheh.. byk lg citer bali ni kak... tmmg tak rugi pun tak tgk show tu, sbb barong dance tu ade kat tpt lain sekali.. ^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...