Sholihah Collection

Part 7: Grill Belakang Rumah

Untuk belakang rumah kekdahnya

i request ensuami
i tak nak persekitaran blkg rumah terlalu terdedah
means
bile i nk kua jemur kain ke, i bukak2 pintu, trus keluar
tamoo
atutttttt

at least 
bile bukak pintu blkg tu, ade gril
kslmtn i masih terjamin
bole terime ke alasan mcm tu
bole kan
sbb mmg ensuami pasangkan grill utk i
ngeeeee

sbnrnye i nk buat laundry room kat area nii
msin basuh, tpt jemur optional, segala mak ayah sang sabun mmg letak kat cni
maklum la, i laki bini bekerja
bile jmur kain time weekdays, larat lak duk nk pikir psl kain kena ujan
klu weekend, i jemur kain kat belah luar nun

then
my laundry area blum siap sepenuhnya
kna pasang tile dulu
next part, br cerita psl laundry room

tp disebabkan ade perancangan jangka masa panjang utk area ni
tunggu la 5-10 tahun akan dtg, br la kami akan laksanakan plan tu
jdnye kami hold je dulu mcm ni
jnji leh basuh baju, jmur baju

keluar dr pintu blkg
belah kiri

keluar dr pintu blkg
belah kanan

sudahnya, belakang ni tpt i bersidai berborak ngan kak una, jiran blkg umh ni
ape lg, tgn pegang grill, kaki sblh panjat atas
br syok borak

alang2 buat grill blkg tu
ensuami pasang awning sekali kat tpt parking kete

tadaaaa
siap dh awning dpn n grill belakang

cost:
awning belakang + grill = RM4,000
awning porch kereta = RM2,000
Total = RM6,000


4 Juta Org Sayang Saya:

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

mak ai... kepok2 duit keluar mcm air... ;)

Fizah said... [Reply to Comments]

blh tahan murah kan...berbaloi-baloi gituu

Sholihah said... [Reply to Comments]

smbil menangis nk kuarkan duit kak.. sob sob...

Sholihah said... [Reply to Comments]

sy tak pasti murah ke mahal, sbb malas nk survey byk2 sgt tang gril ni, tp ok la puas hati, coz yg belakang tu siap ngan awning dia sekali.. ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...