Sholihah Collection

Belaja guna Flickr

testing tesing

ok
i br noticed
blog i mcm beratttt sgttt
means, bile nk bukak tu cam slowwww sgttt kan
loading tu lmbat bebenorrrr
elok2 nk baca blog i, trus org tak jd bace sbb blog i lmbt bukak

sedehhh i

i know, blog i berat coz byk gmbr
n gmbr tu i tak resize kasi kecik ckitttt
tu yg berat tuu
ekceli sblm ni i tak pandai nk resize gmbr

then i br tergerak nk belaja kecikkn gmbr gune flickr
cehhhhh
br skrg nk gune flickr
i tak tau la betul ke tak cara i
but hopefully lps ni blog i dh tak berat lg dah..
klu gune flickr ni, saiz gmbr jd kecik tp kualiti dia tetap sama kan? kan? kan?





i saje upload pic byk2 ckit kat entry ni
gune pic2 ni yg i dh resize gune flickr
sbb nk try tgk blog slow ke tak bukak entry ni

sori la
gune pic2 lama
coz pic2 ni dh mmg ade dlm account flickr i

rupanya i dh ade flickr dr tahun 2008
tahun 2013 br nk belaja pakai

y skrg br nk belaja?
coz ade byk bnda lg i nk share
ingt tak entry Krabi i?
masih blum abis cerita lagi tauuuuu
aihhhh...

ok ke tidak?

2 Juta Org Sayang Saya:

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

dah ok dah.. hehehe

wanie said... [Reply to Comments]

akak pon dah lama ade... sejak 2007. gambar pon byk dolu2 rajin upload. tp dah lama x guna sejak ade fb.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...