Sholihah Collection

Senario Raya...Raya...Raya tahun 1996

weh
aku jmpe weh
sitkom senario tahun 1996
waktu tu umur aku dlm darjah 5

weh gile weh
citer ni legend dowhh dlm hidup aku 
hahahah
teringt time ni, time2 ade vcd dulu
cover vcd sitkom ni kaler ijau
sitkom ni... bkn takat raya je, ari biasa pun aku pasang byk kali wooo
smpi skrg aku ingt dialog deme
"ilya nk baju yg nmpk kurussssss"
"wahid nk selipar ade bunga2"

hahahah
lagi2 part deme nk buat kuih raya
kelaka tak hengattttttt

mcm biasa la
yg layan vcd ni dr pg smpi mlm
harus la aku ngan adik aku
sume dialog dh hafal dah
mama smpi naik muak dh tgk citer ni

dr korg duk tersengguk2 dpn pc tu
baik korg gelak2 tgk citer ni

aku tgk, aku gelak
aku tak tau la korg tgk korg tak gelak...
hahahaha

jom layaaaannnnn



















4 Juta Org Sayang Saya:

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

1996 darjah 5 eh? mudo laei... hehehe

Nasuha said... [Reply to Comments]

senario ni tak lapok dek zaman. sampai sekarang org rmi minat wlaupn dh bnyk pelawak2 bru..

Sholihah said... [Reply to Comments]

hikhik.. mude lagi kak queen...
:)

Sholihah said... [Reply to Comments]

hehhe.. kan? kan? mmg minat gile yg episod ni.. satu fenomena la dlm kuarga time raya kecik2 dulu... tp tu la, syg kan skrg movie2 senario sume dh tak best.. mcm senario ops pocot la, beaach boys la.. :(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...