Sholihah Collection

Oh Yeah Raya 201- Part 2

ok
sambung part 2
part 2 citer pasal salam raya

so
part ni
sume gmbr salam raya



 saje tepek gmbr bj aku kat cni
hahahahaha
suke ati aku la

korg tau tak kes baju raya aku
tak tau?

hmmm
sebelum2 ni kan
aku selalunya beli bj raya aku, pakej sekali ngan kain utk baju melayu lelaki
kononnya, tahun ketiga ni
nk buat cara belanja berhemah ckit

ko bygkn
pakej kain lace 2m, satin perempuan 4m, satin lelaki 4m, konfirm2 cecah rm200-300
br kain je tau
upah bj aku confirm cecah rm120+, bj melayu laki aku lak rm80
idok ke dah rm400-500 utk baju sahajaaa...
bukankah itu satu pembaziran saudara saudari sekalian...
semputttttttt......

makanya
sy sebagai isteri bijak berbelanja (hahahahah, gelak sendr)
memutuskan bhw tahun ni nk jimattttt la sangattttt

aku pun beli je la kain aku, ngan lining, br brp puluh hengget, ngan upah yg mmg konfim rm100+ sbb full lining kan...
knp beli kain aku dulu?
sbb bj melayu lelaki tak susah nk carik
bersepah kat jalan tar tu

jadinye dengan berbekalkan perca kain baju aku, dan juga semangat yg jitu dan kental, aku ngan laki aku redah la jalan tar
masuk minggu ke empat puasa
br g crik bj melayu laki aku
ko hingat dh minggu keempat hadoo lagi ke choice kaler yg byk dan saiz yg sesuai??
nan hadooooooo!!
 udah sepjg kedai aku sibuk tny bj melayu kaler hijau petronas
akhirnya dpt gakk
tu pun lps lutut aku dh berlaga dh jalannya haaa
tp sebenrnye , bj kami tak la matching sgttt
dia hijau petronas pekat, aku hijau petronas cair
so, bj melayu laki aku br rm100
tak ke tahun ni aku dpt jimat dlm rm100-rm200

bijak tak aku..
ok . skrg br leh tepek gmbr salam raya
semputt aku citer psl bj raya aku...


 ok
aku start ngan abah
 mintak ampun
mintak maaf

 pastu emak pulak
mintak ampun
mintak maap

 then laki aku lak
bersilang pangkah dia ye
senyum mata nmpk sepet je
hahahaha
same mcm aku

 haaaaa
mai dah mai dahhh
kecik besar kecik besar je aku tgkkkk
 ME: abg , ayg mintak ampun, mintak maaf,
zahir dan batin

 HE: ape?? tak dgr???
kuat ckitttt!!

 ME: ABGGG,.. AYG MINTAK AMPUN...... MINTAK MAAF ZAHIR BATINNNN

HE: haa.. cpt cium tgn .. ari ni mintak maaf, esok kang buat lg..
 ME: biasa la tu abg...
psssttt..
abg ..
nk duit raya....

HE: duit raya??
kisss dulu.. kisss dulu...
ala.. korg jgn bc nada gedik lak
baca nada jep sepah ngan yus dlm karoot komedia x
cer baca.. cer baca..
haaaa..
pandai punnnn...

 Setellllll salam raya aku...

kikikiki







2 Juta Org Sayang Saya:

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

romantika di hari raya yer...

Sholihah said... [Reply to Comments]

roamntik tang nk mintak duit raya je kak queen.. eheheh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...