Sholihah Collection

Romantika Bali - Part 13 Finale


yeyyyyyy!!
dh smpi finale
nk balik dahhhhhhhh

suami request singgah kat menumen tpt tragedi bom kat bali tu
kat cni ade tulis nama2 yg terkorban dlm kejadian tu


supir tu cerita
kat cni la bom tu meletup

then kitorg lunch bakso

kat Bakso Pendowo Malang

sedappp bakso dia
bakso dia naalaaaa punya besaqqqqq

supir tanya nk kemana lagi
dgn riangnya i jwb
Krisna!!!!

duit dh abis 
so kena tukar duit lg
i tuka lg dlm IDR1,000000

smlm i tak smpt masuk section sini sbb ensuami dh tarik tgn kuar dr krisna
so i smbung balik

pak, dibungkus ya
mau dibawa pulang ke malaysia

kali ni i beli kerepek2 je

next
supir bwk kitorg ke area Kuta beach

ETude House!!
omooooo
sini punya Etude House pun i singgah
i cari Teardrop Liner
kat Malaysia stok tu dh takde
lucky me!
kat cni ade Teardrop Liner tu!!!
yay!!!
IDR108,000

kitorg tak masuk Hard Rock Cafe tu
amik gmbr je kat luar
apsal ntah i tak nak masuk
 
bile pikir2 balik, nyesal lak tak masuk
so bg u oll yg travel tu, lain kali masuk je sume tptttt
so tak penasaran
bile balik kl, br terkenang, ape la ade dlm hard rock tu
kan nyesal tu

Pantai Kuta

Checked

kat cni pun ktorg juz amik gmbr je
as i said, mandi manda mmg tak masuk dlm plan kami lgsg

panas gile wehhhhh
nasib bek ari2 kat cni i pki sunblock

supir nk bwk kami ke discovery mall
tp kami dh tak larat
serius dh tak larat
so, kami lepak2 area kuta beach ni je
 
tetibe je termasuk kat cni
akhirnya
i dpt gak satu handbag pat sini
roxy!
checked!

730pm, kitorg dh smpi airport
check in sume bagai

955pm - bye bye bali

hmmmmmm
tarik nafas panjang
so far, trip ke Bali ini adalah yg terindah dlm hidup i
mmg mcm tak caya, dh smpi ke Bali
korg yg berhajat nak ke Bali tu, jgn ragu2
wahh, ayat ragu2 ko
pegi jgn tak pegi

^__^
yay!!!
cerita Bali akhirnya habis!!!!!

xoxo

0 Juta Org Sayang Saya:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...