Sholihah Collection

Uniknya Universal Studios Singapore Part 3



4- JURASSIC PARK
roarrrrrr
bunyik dinasor
teringat aku time kecik2 dulu
tengok jurassic park kat rumah cuzies spore


kat sini aku naik boat dia tu
yg abis basah baju tu
lama gilerrr beraturrr
yg ni satu2nya mainan yg aku beratur nk dekat 40 minitttttt
kesian zyra ngan nuafal lama tunggu luar
aku dpt seat yg tak byk kna air
sedihh :(
ensuami mmg lencun

5- FAR FAR AWAY
my favorite!!
aku kan selalu berangan nk jadi tuan puteri
sbb tu la nick name aku ade title Puteri
kecik2 dulu favorite film aku citer Puteri Impian
yg Amy Mastura berlakon tu
gile ah
ari2 berangan nk jd tuan puteri


see
ni tuan puteri yg kuat berangan
^__^
ni klu aku tak kawen lg, mau aku cium katak belakang aku nih
mn tau, leh jd putera rajaa


dpt jumpe shrek!!!!
beratur nk amik gmbr ngan dia...
teruja gilerrr

ni la putera raja sy
putera raja paling comelll di hatiku...

naufal: bonda, what r u doing
bonda : taking pic syg
zyra: yg penting aku maintain vogue

4D shrek!!
gile bestttttt!!!
ade spray2 air lagi....
basah gak muke aku
so, advice aku, takyah la pki mekap tebal2 dlm ni..
kang jd mak lampir kang bile eyeshadow abis comot kat mata
takpun jd mcm mata panda
ade satu scene tu, ade spider jatuh tau..
tibe2 kaki kte bergetar
rase mcm spider tu naik kaki kite!

pki spek 4D
besttttttttt
suke! suke! suke!

kua dr 4D shrek, ade kedai souvenier, so far yg aku perasan pling besar n paling byk brg dijual
1 toy ni 39SGD
rentikan la aku nk beli

toy shrek pun dia ade jual
takpe la
sy dh ade shrek comel sy pat umh



aku beli keychain USS
bile ketuk ketuk, ade kua lampu....
bole kua lampu 160 kali je
so aku berjimat stiap kali nk ketuk keychain ni
laki aku pun aku tak bg ketuk
kang cpt abis lampu dia

Puteri Impian
ini la istana sy


5- MADAGASCAR
i like to move it move it
pun seronokkk
kat cni byk bnda budak leh main

aku suke si singa n si badak tu

satu2 nya gmbr yg aku beli kat cni
sbb mmg cntik, complete 4org
SGD 12
kat sana byk tpt yg diorg dh amik gmbr kte
then diorg bg no gmbr klu kte nk beli gmbr tu

6- HOLLYWOOD
MArilyn Monroe
Awwwwwwww
ikutkn sebnrnye byk giler gmbrrrrrrrrrrrr
pnat aku nk browse satu2 utk upload tu
haihhh
takleh ke nk browse upload byk2 trus??

yeayyyyyy
dpt botol air impian
SGD 12
sekali ngan air dia
ari2 skrg aku minum air aku ngan botol ni
leh minum smbil baring, smbil gosok baju, smbil lipat baju

aku tak suke aor gas tau sbnrnye
tp gile haussssssss
dlm ni
sebotol tu aku leh abis sorg
nikmat gile bile haus2 letih2 dpt minum air gas sejuk!

Complete sume section
aku puas ati gilerrr
n aku seronok gilerrr!!!

tepat kul 7pm
nk balik sudahhhhhhhh
bye USS
nti nk dtg agy
ngan anak2 buah kteeeeeeeee


smbung Part 4
hamik ko
citer gi USS je dh leh cecah 4 part

*************************


4 Juta Org Sayang Saya:

chiku ida said... [Reply to Comments]

sini pun i tinggalkan jejak i.. best giler g uss.. untung lahhh.. >_<

shadashidi said... [Reply to Comments]

tak ramai ek time awk g? best la kalo tak ramai..kite aritu mcm ulat taik manusianya!

Sholihah said... [Reply to Comments]

chiku: gud gud.. first time entry i berjaya buat smpi abis tauu.. hahahaha

Sholihah said... [Reply to Comments]

shada: maybe sbb kte g weekdays,,, beratur pun tak lama sgt nak main, siap leh main 2,3 kali... tp nk masuk tghr tu dh ramai ckit dh, time kte nk masuk jurassic..tp masih terkawal lg la. nk main pun selesa.. shada beli tiket online yeh?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...