Sholihah Collection

takut tp buat then puas ati...


pernah alami tak kejadian mcm ni:

korg takut giler, tp terpaksa buat, lps buat korg rase puas hati

yesss
tu yg aku alami time naik mende alah yg terbang2 kat USS
Space shot kat Genting Highland tu pun aku tak pernah naikkk
takotttttt!!!!!
aku rase bontot aku leh tertggl klu naik mende alah tuuuuuu
korg bygkan...
space shot tu
naik ke atas pelan jeeee
bile turun bwh tu, berdesuppppppp
sayup aku dgr org jerittttt
wehhh.. takmo la akuuuuu

tp kat USS
apsal ntah
maybe sbb byr tiket mahal
rugi la klu aku tak men
BFF aku lak beria nih nak main mende alah tuu
muke aku cuak giler sepjg nk ke section galactica tu
laki aku belikan sandwich pun, aku tak selera nak mkn
ko bygkn
aku tolak sandwich dpn mata aku
tak selera kata koooo

sepjg beratur tu
otak aku puas pikir
'betul ke aku berani naik niii, kang .... kang.. ape2 jd kangggg"
tp spjg otak aku pikir, aku dh smpi atas tu ha..
caisss
beratur tak pjg pulak tu
sekejap je aku dh dpt naik, tak smpat nk pikir pjg

bile dh smpi pki safty belt
tibe2 BFF aku kata
"leha, sempat lg tak klu kte nk trn balik??"
wehhh
jgn buat pslll
malu weiiiiiiiiiiiii
dh naik, dh duduk, takkn br nk trn balikkkk
tibe2 aku tgk muke BFF aku dh pucat
aku telan liur
'gulp"

tibe2 mende alah tu dh grkkkkkk
wehhhhhhhhhhhh.. aku nk tuka pikiran wehhhhhhhhh

tak sempat derrrrrr

"Arrrghhhhhh... aaaaaaaa.... mamaaaaaaaa..........tlggggggggg"
serius weh aku jeritttttt
smpi tibe2 aku rase kepala aku dh kat bwh, bontot aku tak cecah kerusi
aku dh raseee
'over gile mainan ni!!!! stop wehhhhh!!!!
smpi satu tahap,, sore aku dh tak leh kuar dhhh
air liur je bersepah2 sbb jerit tak kua sore, kua air liur jeee

setel game tu

sepjg nk turun dr game menuju ke arah suamiku tersyg yg sedang mencekik sandwich aku
aku berkata sendr

puas ati akuu!!!!!
smbil lap air liur bersepah kat muka

then 
moral of the story
takmo dh main mende tu!


kuang asam nye battlestar galactica!

8 Juta Org Sayang Saya:

aida said... [Reply to Comments]

hee..bestkn perasaan tu..takot,tpi buat then puas hati gileeeeeeeee!.. =)

Sholihah said... [Reply to Comments]

lps buat puas hati la, sblm buat buat, aduyaiiiii.. gundah gulana haaaa... tgh buat lg la, rase menyesal jeee dlm hati... hahahaha

aida said... [Reply to Comments]

huhu..tula..dh naek xbole lak nk turun balek..teringt kt kazen kite..kitrg naek menatang ape ntah yg tunggang tebalik..die jerit sambel nanges2..mintak ampun kt mak ayah..mintak halal mkn minum..siap mengucap lgi..kite tgh jerit2 seronok terus seramm time tu..

Sholihah said... [Reply to Comments]

fuhhh.. klu kte ,, mmg kte pun meraung sekali woooo.... tp seram jugak kan bile pikir balik.. buatnya ade masalah jantung ke, ape ke.. fuhh.. serammmmmm.... uwaaaa...

angah said... [Reply to Comments]

nape abg am xnk naik yer,,hurmm...agak kompius disitu..

Sholihah said... [Reply to Comments]

akak pun konpiussss.. asal ekkkk

oshin-jamel said... [Reply to Comments]

alahai......smpai xde sore haaa......cian tol la..

Sholihah said... [Reply to Comments]

uihh kak... trauma dh naik mende2 ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...