Sholihah Collection

Sy Suka Inner Cotton Awning


En Suami: Ayg, ari ni balik awal ye...
En. Isteri: Mmmm.... okeh...
Tgk... aku tak byk soal pun.. ensuami suro aku balik awal... so aku kna balik awal.. dh byk ari aku ot smpi mlm...
umah tak terbela dh...
penuh dgn tudung je kt umh tu,...


okeh...
sblm balik, amik 1 gmbr dulu...
nk membuktikan, pki inner ni dr pg smpi ptg, stil terletak lagi...
mainytain gitu..
ececececcehhh...


okeh...
ni betul2 last pose.....
say cheeeseeee*


eh...
sblm tu, nk bgtau...
sy br beli Eyeliner dr Cyber Color....
Serius best!!!
mata ala2 Kajol gitu...<----- okeh, sy ngaku, ni melampau....
mn dtg lak muke kajol kan...
saje je nk wat korang teruja...


okeh...
meh pki eyeliner.....
pg td tak pki eyeliner sbb terlmbt...
ptg br teringt...
tp stil nk pki jugak...

okeh..
skrg sy kna balik.....

ye..ye... sy balik skrg....

bye....

2 Juta Org Sayang Saya:

mzhany said... [Reply to Comments]

hohoho, sama ngn hany, kalu busy kan mesti rumah penuh ngn tudung...ahahhaa padahal bj lagi byk dr tudung kan sbb bj kurung ada 2pieces...ni tak tudung je nampak...tergantung situ sini ;)

Sholihah said... [Reply to Comments]

hehehe..kite ni kdg2 la,, smpi tahap tak nmpk lantai bilik sbb penuh dgn tudung... heheh.. sbb kite ni alang2 bersepah, baik terus betul2 bersepah, alang2 kemas, biar betul2 kemas ^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...