Sholihah Collection

Daiso Mines




Daiso, japan now kat Mines...
Ufff.. I love dis, n i love mines..
Even my ensuami tak suke Mines sbb jem truk if dr serdg raya tu, tapiii... Etude house ade kat mines, daiso skrg pun dh ade kat Mines.. So, what to do. Everyday mines la jwbnye... Hahha..

I bkn nk citer psl mines, sbnrnye, nk citer pasal Daiso..
Before, i selalu pegi daiso dekat ioi mall puchong or sunway pyramid. Skrg dh ade kat mines.. Level 1, dekat dgn pizza san fransisco tu..

Dalam daiso ni, tak silap i, brg sume dr jepun... Arigato gozaimastaaaaa... Everything just rm5.. Nmpk gmbr tu, siap tunjuk 5 jari, means 5 hengget...
Klu dh dtg daiso ni, 2jam pun tak cukup nk belek sume brg.. Kdg2 bkn beli pun, tp gerammmmm tgk brg2 dia...
Td pun dh rembat case utk letak manik2 jahitan...

Then i mmg jenis geram klu tgk stationery... Pen glitter ke, pen warna warni ke, kertas kaler2 ke, pemadam, note, cellophane tape kartun2 ke, highlighter, crayon, magic color, serius i beli. I ade sekotak stationery kat umah yg i pki waktu tulis diari.. Diari i mmg mcm buku mewarna kanak2... Wooottt wooottt...

So, jom g Japan... Hahahha..

16 Juta Org Sayang Saya:

veesakura said... [Reply to Comments]

wah! de kt mines dah? suka2x!

Sholihah said... [Reply to Comments]

yeayyyyyyy... suke daiso jugak ehh.. best3...... sblm ni awk g daiso kat mn.. kte seronokkk sgtt sbb lps ni leh g daiso sendr, belek brg lama2....

oshin-jamel said... [Reply to Comments]

bestnyeeee..pernah pg dekat the curve...bila la nk trun kl lg nie..nk pg daiso lg :)

Sholihah said... [Reply to Comments]

hehheeh... trun kl kak, jgn tak trun.. sy mmg geram klu tgk brg2 daiso nihh..

wanie said... [Reply to Comments]

besstttt.... nak beli sikaaatttt!!!!!

Sholihah said... [Reply to Comments]

eh, a'a.. sikatttttt.. lupeeee... kwani, kte kna repeat ni kak.... nor pun nk try sikat tu...

wanie said... [Reply to Comments]

nak ikotttt!!!!

Norli4283 said... [Reply to Comments]

best sgt ke sikat tuh????

Sholihah said... [Reply to Comments]

mengikut testimoni dr kwani, katenye sikat tu bestttt.. aku pun mencr sikat tu. hohohoh

oshin-jamel said... [Reply to Comments]

nanti post la ttg sikat tue ek..hehe..nk tgk gak rupe sikat tue...kan..kan..hehehe

veesakura said... [Reply to Comments]

nor, ina slalu p yg dkat OU or sunway. yg IOI, tak pernah p lagi

NurEqa said... [Reply to Comments]

ehh . dah ada kat mines yerr ? besar tak kedai die ?

Sholihah said... [Reply to Comments]

kak oshin.. baikk, klu nor berjaya dptkn sikat tu, nor update kehhhh ^_^

Sholihah said... [Reply to Comments]

ina, yg kat ioi pun bestt. besar.... kalau rehat jumaat pi situ, br puas belek.,,... ^_^

Sholihah said... [Reply to Comments]

NurEqa... kedai baru, teruja ckit nk membeli, org pun tak ramai.. bole tahan besar jugak daiso mines ^_^

veesakura said... [Reply to Comments]

xpe, nnt dok puchong konpem i rajin g ioi.hehehe. eh, ni citer pasal sikat pe nih? cam menarik jer! hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...