Sholihah Collection

Ingat senang ke nak diet????



Klu korg jadik aku, Tak menangis ke bile org asik tegur psl bdn ko?? Rajin plak la tgn aku gatal bukak folder gambar2 lama kat laptop.. Sendiri sakit ati meyhhh... Kalau jmpe kwn lama, konfirm aku ckp, "ha, takyah tegur dulu, biar kte kata dulu. Bdn kte dh makin sihat kan.. Tau.... Tau... Takyah ckp pun dh tau..." nasib bek kwn tu jenis mulut baik... "ehhh, takpee, senang hatiii" klu ade yg mulut tungkik tu, "amboiiiii, awat sihat sgt smpi mcm ni... Tak jaga mkn ke?..."



Ckp nak diet mmg senang.. Cer buat... Cer buat...

Dulu aku keje 2tahun sblm smbung belaja, bdn aku bagai dipam2 jugak.. Maklum la, ujung bulan dpt gaji.. Konfirm ari2 kna mkn pagi, mkn tghr, kudapan ptg, mkn mlm lg.. Lps abis belaja, kawen, then Dpt plak keje yg kna duduk je dpn pc buat buku.. Smbil buat buku, tgn kanan ngap2 kerepek pisang.. Klu tak ngap, kang ngantukkkk...

Argh, org kurus mmg tak paham perasan org chubby.. Org chubby je paham perasaan org chubby. Mentang ko kurus, rajin plak nk nyibuk hal org chubby!

ensuami je la tpt nk ngadu.. nangis2 citer kat dia...
"abggg.. org makin chubbyyyy... sob sob... org asik tgur ayg jeeee" smbil nangis laju2
nnti dia jawab " abih, klu asik mkn je" uhh, bkn nk pujuk aku, dia tembak aku balik tuu...
aku jawab balik " sape yg belikn mknn??"
dia jawab " abg la beli.."
aku jwb " ate, salah sape...."
dia jawab " aik... abg pun kna??" padan muke, aku tembak dia balik....


Erghhhh, citer byk pun tak guna.. Azam nak kurus tak kuat, mmg APA PUN TAK BOLE!!!

8 Juta Org Sayang Saya:

veesakura said... [Reply to Comments]

kurusnya kamu dulu! takpe, sempat lagi berusaha

SHolihah said... [Reply to Comments]

dulu tinggi 162, berat 55.. skrg ape pun tak bole.... uwaaaaaa.. nak nangis laju2...

chiku ida said... [Reply to Comments]

tape.. masuk taun 2012 kita diet abis2an okeh lalink.. ni last month utk 2011 kita makan, makan dan makan oteyyyyyyyyy

Sholihah said... [Reply to Comments]

ala idaaaa... i sedih sgttttt nihhhhhhh.. downnn gilerrrrr

Pu3 Bibah Cun Melecun said... [Reply to Comments]

kak leha gemok sangat ke? nampak ok je..tak de gemoknye kak..chomel macam dulu jugak...

Sholihah said... [Reply to Comments]

isk fiza, tak perasan ke gmbr byk tang muke je.. tang bdn tak berani amik... hahahaha

veesakura said... [Reply to Comments]

namo down2. skang tomei ape.dulu2 xtau la comei ke idak sbb bru kenal.hehehe. p la tny k.bib apa rahsia dia selim :D

Sholihah said... [Reply to Comments]

tu la.. jeles jeeee tgk kbib.. slim mlimmmmmm... uwaaaa..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...