Sholihah Collection

Romantika Bali - Part 11

 balik dr kecak, kami trus  bergerak Jimbaran. 
untuk romantika dinner
Dinner tepi pantai di Blue Ocean Seafood. 

alolololololo
seronoknya dpt mkn tepi pantaiiii
dpn2 pantai
dgr bunyik ombak
sebelah pantai ni leh nmpk airport n kapal terbang landing.. ade lampu2

bkn men seronok la leha dpt menda2 cmni

muahhhhxxxxxxxxxxxx

kitorg amik Paket makanan yg berharga IDR605,000, 
lbh krg dlm RM180
gulpppppp
i telan air liur je time tgk menu dia tu
tp y not??
alang2 dh smpi jauh2
bile lg nk merasa kan

tp sbnrnye makanan dia biasa2 je
tp yg mahal tu, dia punya view kot

 kat cni byk pakej mknn dia
u oll pilih la mn yg u oll nak
tp most paket mmg RM100++

Paket makanan: lobster, clam, prawn, cumi2, ikan
hahaha
comel kannn
diorg panggil sotong tu cumi-cumi 
alololo
seronok laki i dpt mkn lobster
 

mmg dia pulun abis sume makanan
i layan feeling je tepi pantai tu

 smbil makan, akan ade band yg bergerak dr meja ke meja
i ade tau amik video dorg nyanyikan utk kami
tp 

eh.. i ade bgtau kan yg video i kat bali sume dh hilang...
tak bilang lg eh
ha
ni nk bilang la ni

ari tu nk transfer folder ke folder, i ter replace folder lama n baru
abis sumeeeeee video i kat bali!!!
uwaaa!!
nk dekat seminggu dua jugak la i kacau sume org tanya psl nk dptkan balik video2 tu
tp takde cara nk dptkn balik video tu
adoiii
balik mlm tu, mmg i nangis la jugak
T_T

0 Juta Org Sayang Saya:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...