Sholihah Collection

Romantika Bali - Part 12

mlm semalam, balik dr Jimbaran, kami cuma jalan2 area kuta tu je
yg bnyk kelab mlm tu
tp tak bwk kamera pun
sbb mmg nk jalan2 je
kami jalan smpi hujung tu
then patah balik ke hotel

paginya
kami bgn rileks2
sbb ari ni dlm jadual free je
supir akan bwk kami ke tpt2 yg kami nk singgah
tp kna dekat2 ngan airport la
takut ketinggalan flight pulak

muninkkkkkk
pagi tu bgn
trus bancuh kopi
pki bath robe, selipar hotel, minum kopi
kelllassss
 
lps mandi
packing brg nak balik
susun2 brg yg i shoping smlm

selipar pun i beli

dress pat sana murah2
means, pat Krisna
murahh
n corak pun cntik2
i?
harus la pilih kaler pink

fridge magnet?
amat murahhhhh kat Krisna

lps packing
ade masa lg
br la kitorg ke rooftop
pat rooftop, mlm2 happening
ade kolam rupanya

angin sepoi2 time ni
santai je ktorg ari ni
dh 3ari full jadual kan
ari ni santai je
 
smpi leh tertdo i dlm ni

sedihnya time ni dh kena balik

balik tu, nk bwk mood bali
pki tshirt bali, seluar beli kat krisna, n selipar Bali

korg yg nk stay hotel ni, jgn lupe naik rooftop dia



selesai amik gmbr
kejap je kat atas rooftop tu, tp gmbr nk berpuluh keping ha

then, ktorg check out
tunggu supir amik kat lobby

0 Juta Org Sayang Saya:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...