Sholihah Collection

Backpackers Wanna Be

akan ku teroka 
seluruh tempat yg mampu ku sampai n ku capai
we came, we saw, we conquered


LOKASI 1
biarlah rahsiaaaaaa
 
 LOKASI 2
biarlah rahsiaaaaaaaa

aku sedang aim bnda ni skrg
n sdg belaja jd backpackers
luckily my opismate mmg minat mende2 mcm ni
so, byk mintak pendpt n sharing info ngan dia
dari dia aku belaja cara berpakaian yg betul time travel, things to do, place to go  
well..
takde la fully backpackers
aku stil akan bwk beg munge2 aku selagi bole
muat lak nk bwk brg2 aku dlm satu beg je
beg extra pun stil kna bwk ape
kikiikiikikik

sementara masih berkemampuan nak jalan jauh
aku akan jalan puas2 dulu
komitmen pun masih blum berat
tu sume kan rezeki Allah SWT
Allah SWT know what's in my heart n what's the best for me
hambik, lintang pukang english aku
manglish meyhhhhhh

n sampai masa n kemampuan aku nnti, akan ku jejak jugak2 ke satu tempat yg mn semua muslimin muslimat akan jd tetamu Allah SWT
aminnnn

so skrg sdg hibernate kan diri
kumpul duit
sehari RM1
korg jgn ajak aku mkn yg sedap2
-_-





6 Juta Org Sayang Saya:

shadashidi said... [Reply to Comments]

bestnya..mcm nk jln jauh je...
btl..kite sokong berjalan selagi bole, dh ada ank susah skit nk ukur jln :) ngeee

Sholihah said... [Reply to Comments]

heheh.. rase mcm travel kali ni mncbr sikit.. masuk kwsn yg mmmm, nak ckp mcm mn eh... tak pernah terlintas nk gi, tp sbb ikutkn minat en.suami ^_^

aida said... [Reply to Comments]

best best besttt..hope awk enjoy walao tmpt mn awk pegi..bole menimba pengalaman baruu..nti dh g,hapdet kt blog yer..konfirm kite bace.. *kantoi suke bace blog awk..hee~

Sholihah said... [Reply to Comments]

opkossss... cume yg bandung ngan ho chi minh kte lum update kan lagi.. setahun br abis blog psl Krabi.. hahaha... **thnx aida sudi bc bog kte.. terharuuuuu... **

aida said... [Reply to Comments]

hahaha..tu ler pasal..psl krabi baru jek Tammat..neh belom masok bandung n hcmc..xmsk lagi 2tempat yg bkl pegi uh..hehehe..sile update dgn pantas ye.. =)

Sholihah said... [Reply to Comments]

hheheh.. sy akan percepatkn proses update sy dr semasa ke semasa.. hehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...