Sholihah Collection

Part 6 : Langsir

Langsir
antara bnda terawal aku tempah
aku ingt nak psg paling awal
then pikir2 balik
takut langsir akan nyusahkn keje2 pasang tinted, grill bagai
aku buat paling last
sehari sblm masuk rumah
br aku suh org tu pasang

Quo:
1) Langsir pjg utk sliding door 3panel + Railing kayu 1layer + Railing biasa 2 layer
2) Langsir pjg utk sliding door 2panel + Railing biasa 2 layer
3) Langsir pjg utk tingkap bedroom 3panel L shape + Railing biasa 2 layer
4) Roman blind utk tingkap dapur 2panel + Railing
5)Langsir pendek utk tingkap bedroom 2panel + Railing biasa 2 layer
6)Kain
7) Upah jahit
8) Install
TOTAL = RM1,800

Aku cari langsir kat Nilai 3
patah kaki aku masuk byk2 kedai
aku larat masuk 5-6 kedai je
then aku pejam mata je la pilih yg paling murah aku dpt
ade yg 2.5k, ade yg 3k
erghhhh
tamo tamo tamo



4 Juta Org Sayang Saya:

veesakura said... [Reply to Comments]

memang detail entry masuk umah ni. suka2x! senang nak refer nanti. hehe

Sholihah said... [Reply to Comments]

hehehe.. tu la,, sbb dulu sblm masuk umh, mmg selalu blogwalking cr kos anggaran mende2 checklist ni ^_^

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

langsir sya cari kat kamdar aje.. murah2.. hehehe tp cantik! tp 1800 tu kira okla lg...

Sholihah said... [Reply to Comments]

kamdar murah ehh,.. kak queen beli yg ready made ke? kamdar leh tempah sekali ke? bw pasal langsir byk cr langsir kat Nilai3. huhuhuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...