Sholihah Collection

Madly BIGGGGGGGGG

 BIG Card
hehehehe

 dpt dr 2minggu lps
tp ari ni br nak activate kan
ruginya br apply skrg
dh 4 flight terlepas nk earn biggies
nasib bek dua tiket yg br beli sempat lagi nk masukkn Big Shot ID ni
sempat lg kot nak earn Biggies


 Big Card ni mcm Loyalty Card la
utk kumpul point
nnti point dh byk
leh redeem tiket free
 
aku klu tang free2 ni
aku mmg shukerrrrrrrrrrr
 
mknn yg org belanja sedap dia lain mcm dr mknn yg kte beli sndr an. an...
*ayat org kedeks*
ni ape hal lak tibe2 masuk citer mknn???
ko mmg kan leha
pantang dpt berckp, pantang dpt menaip..


fee aku apply card ni RM10 je
then klu nk pki kad ni time travel, siap2 la reload duit dlm ni...
for futher information
bole klik cni


selamat dh modify tiket aku utk earn Biggies point
phewwwwww

 


2 Juta Org Sayang Saya:

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

kalau selalu travel mmg berbaloi la... :)

Sholihah said... [Reply to Comments]

tu la. sy nak kata selau pun idok jugak kak... setahun sekali, tu pun payah gak tuh.. hehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...