Sholihah Collection

Malam2 Lepak Putrajaya


malam minggu...
hari bergembira....
sha naa nanaa
time ni la time nk bergadang...
means jalan2 larut malam..
tarukcha.. tarakucha cha cha...



bahagia je kan muke aku dpt keluar...
kuar plak ngan my sis n anak2 dia..
lg seronokkkkkkk


lepak kat putrajaya je...
beli sikit cemel2...
nk buat kunyah2...


smbil tgk budak2 main2...
tgk mirul.
dh mcm....
keeping up with the .............


aku syg gile padamu laaaaa
aku dpt jumpe mirul ni..
mesti pelukkkk ketat2 dulu.....
n mira skrg dh ala2 gugurl ckit
nak melawa je kejenya
time korg comel2 ni mmg jd pengarang hati bonda la..
time korg tak ikut ckp, aku cam nak lempang laju2 je...
iskk..
kejammm


malam2 mcm ni.. malas nk gosok tudung or shawl bagai..
aku sarung Mayraa black je trus
senang
name pun instant hijab
nak beli bole la klik sini yeh
Sholihah Collection
eh..
sempat promote tu


lps deme penat main roda2 tu bagai..
abah deme belikan mainan
bonda yg teruja nihhh


bonda: ha. kejap yeh mira.. kejap ye.. biar bonda yg cube try test dulu..
kot tak elok ke mende ni..
mana la tau mende ni bole mencederakan org..
sape susah...
bonda jugakkkk...
tau mira tau...


perghhh
seronok lak aku main bende ni..
mira dh tarik2 muke kat tepi tu..
dulu kecik2 aku mn ade mainan sgt
mama ngan abah takde la nk belikn mende2 ni..
barbie doll pun aku takde
mama kata nnti barbie doll tu hidup malam2...
eeeeeeee
serammmmmmm



main bnda ni, sekali main tgk dia terbang, aku main lagi.. lagi dan lagi....


seronok tgk dia berpusing terbang..
bile jatuh...
aku tepissssss....
tinggggggg....
mcm gasing daaaaaaa

aku main punye main, punye main, punye main..
smpi la...



kakak bibah n abg ipar aku tarik aku ke tepi..
suh duduk n bwk berbincang,,

abg saleh: dh la tu nor, abg saleh tgk awk je yg byk main dr budak2 tu... tu kan abg saleh belikn utk mira n mirul.. klu awk nak.. awk suh la am belikn utk awk...
kakak bibah : ye la ko nor.. ko dok sini diam2.. tgk mcm aku.. dok diam je mkn kopok kat tepi ni...
boboy: ape pun tak bole la korg ni.. aku dh ngantuk ni... kak nor, go to play... eh play kan main2... ahhh.. tdor lah....

kikikikikiki






4 Juta Org Sayang Saya:

Kak Norly said... [Reply to Comments]

bengong la ko ni

angah said... [Reply to Comments]

Sonok tau lepak sini, malam new year aritu ramai yg lepak sini walaupun xde bunga api, hehe..

Sholihah said... [Reply to Comments]

kikikiik..pndai tak aku menokok tambah citer knoly. hahahah.. tu klu ade ko n esah, lg rncak aku bercerita... hahahahah

Sholihah said... [Reply to Comments]

dekla: tu la.. bestttt.. layannn gile lepak cni... ni next plan nk bwk bola or badminton.. ^__^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...