Sholihah Collection

Ogawa Magic Belt



Ape la laki aku dok buat ni...



Tengok aku..
Rileks je landing atas kerusi getaran jiwa nih..
Bergegor2 aku



Oooooo...
Mende alah ni..



Ogawa Magic Belt
Model: OG 6111
Harga asal: rm799
Promo price: rm375
Aku dpt: FOC



Serius pki mende alah ni dh mcm ape dh
Tergaruk2
Gatal dowwww
Org tu kate, sbb lemak nak pecah..
Uihhhh
Byk lemak aku nih sbb aku gatal gilerrrrrrrr
Ogawa magic belt ni ade infra red heat
Bukan je utk bantu pecahkan lemak, tp bole jugak dipakai utk bertungku n klu time2 sengugut tu, bole jugak pki..
dia kata rmi akak2 keje gomen pki mende alah ni kat opis..
idok ke kang meja kerja pun bergegor2..
smbil taip buat keje bergegor2..
org opis tgk kang semacam je..
wakakakak
mule la aku cube membygkn situasi itu aduinyeeeee punnn

So far, dia kata magic belt ni help to lose body fat around abdomen, waist, hip, buttocks n thigh..
Coz the EMS pulse mode tech help to tone up and slim down..
Hmmmm... Aku klu rajin aku pki la mende alah ni smbil tgk citer korea n hindustan..
Tak rajin, aku letak kat dinding jd hiasan..
Bile laki aku tny dh pki ke blm, aku ckp la dh...
Klu dia tau aku tipu, ogawa magic belt ni bole gak dipakai utk babap bontot org degillllll n malassssss...

Kekekekekek...

8 Juta Org Sayang Saya:

cikceriacorner said... [Reply to Comments]

salam dik..wow bestnye..bleh release tension..:)

Sholihah said... [Reply to Comments]

heheh.. kak ceria, mende2 ni sbnrnye kdg2 mmg malasss nak buat.. tp sesekali pki syok juger,,, kekekeek

armouris said... [Reply to Comments]

lagi info tentang bertungku - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

BunBun said... [Reply to Comments]

kurus perut xpe. tp jgn kurus pipi. eset tu uols! ;D

Sholihah said... [Reply to Comments]

aiseh aset i dh menimbun sgt kat pipi ni, nasib la ogawa ni takleh letak kat pipi, klu bole, dh lama i letak... hahahah.. bior gegar2 ckit pipi ni...

Anonymous said... [Reply to Comments]

hI sHOLIHAH... SAYA ADA BELT NI. DIA MEMANG BERKESAN KE KAT U. SETAKAT NI DAH STAHUN BELI TAK GUNA SGT PONN

Sholihah said... [Reply to Comments]

i akan sedaya upaya jg aset pipi i ni.. hahahha.. tp skrg aset i ni dh terkembang sgtttt. mcm letak serbuk penaikk.. hahah

Sholihah said... [Reply to Comments]

hai cik anon.. belt ni sy pun jrg pki sbb malas nk cabut pasang wayar. heheeh.. tp if sengggugut, sy pki, nk legakan skit cramp otot tu kan... ^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...