Sholihah Collection

Multi Functions Body Scale


BalanceLab
Multi Functions Body Scale
Model : AC 1201
Brand: Activo
Price: RM169


tu diaaa.. tu dia... tu diaaaa....
beratttt sey mende alah ni...
ni ala2 digital scale
takyah sibuk2 nk tgk jarum penimbang tu berenti kat mn..
exact figure dia bagi...


touch touch je gitu nk setting dia....
aku takleh jumpe mende tekan2 ni..
laju je aku menekannya...


ade 8 memory utk simpan data jantina, tinggi n umur
Jantina: Perempuan..(Lambang org lidi pakai skirt tu)
Tinggi: 161cm
Umur: 26


scale ni dia provide berat, body fat, body water, muscle n bone...
so bole tau berat lemak korg berapa... (ni aku terlebih sudeyyyyyyy)
peratus air dlm badan korg berapa... (ni aku kurg sudeyyyyyyyyy)
peratus muscle korg berapa... ( ni aku ok ole ole)
n berat tulang korg berapa... (ni masih dlm berat yg ok, tp sebenrnye terlebih 0.5kg)

scale ni ade jam..
karang jam dinding aku abis bateri, aku gantung mende alah ni..
smbil tgk jam, aku tgk berat aku brp sekali...
biar sedar diri ckit...
hahahaahhaha

nota kaki: sebenarnya mende alah ni aku dpt free je sbb aku ade beli sumting.. karang klu mende tu dh smpi umah aku, aku update...

gugurlllllllssssss.. peaceeee yawwwwwwwww


9 Juta Org Sayang Saya:

veesakura said... [Reply to Comments]

wow! bli apakah iteww? hehe. eh, pinjam! nak timbang berat :D

Sholihah said... [Reply to Comments]

heheeh.. nnti brg tu smpi umh, kte update.. kekeke... biarlah rahsia (siti nyanyi) meh dtg umh kite, kte timbang berat awk + berat baby ^_^

aida said... [Reply to Comments]

ermm bia kite teke..awak beli mende yg lari2 tu eah?tak pon yg beskal..huhu..bagus2..gigih betol awak..semangaatt!!

InaAchik said... [Reply to Comments]

saya pendek 1cm dari kamu tapi juga sdg berada di situasi berat paling berat dlm umur hidup. asal diet lapor teruk! uwaaaaaaaaaaaa~~~

Sholihah said... [Reply to Comments]

uwaaa.. sedeyyyyy... bile nk g keje dh takde baju muat, lg la sy meroyannnnnn...

menConteng Pelangi said... [Reply to Comments]

nk tumpang tanye.. yg kat kotak die tu.. ade 6 kotak gambar kecik kan..
1-muscle
2-fat
3-water
4-tulang
5-?
6-?
leh tolong jelaskan x.. saye zoom xnmpak la.. hehe

menConteng Pelangi said... [Reply to Comments]

nk tumpang tanye.. yg kat kotak die tu.. ade 6 kotak gambar kecik kan..
1-muscle
2-fat
3-water
4-tulang
5-?
6-?
leh tolong jelaskan x.. saye zoom xnmpak la.. hehe

menConteng Pelangi said... [Reply to Comments]

nak tumpang tanye..
yg kat kotak penimbang tu..
kan ade 5 gambar..
1-muscle
2-fat
3-water
4-tulang
5-?
6-?
boleh terangkan tak..
dah zoom tapi xnmpak la.. hehe..

Sholihah said... [Reply to Comments]

alamak, sy pun kena zoom jugak ni hhaha.. kotak dh buang dah... tak silap sy, yg 5 n 6 tu utk jantina kte, n jenis aktiviti kte, means ade gmbr org lidi sdg aktif sukan... klu tak silap la.. hehehe...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...