Sholihah Collection

Aku suke...


saya suke berjalan
selagi bole berjalan, sy berjalan
mengenal dunia luar
melihat cara hidup negara lain
mengenal erti berdikari
menjamu mata dengan pemndangan asing
yg akan membuatkn sy meghargai negara tercinta,
Malaysia

amboihhhhh
poyo aihhh aku ckp mcm niiii
td tgh rajin2 aku belek dashboard blog aku
uihhh
byknyeee draft entry aku
sume sekerat jalan
lagi2 tang travel, sume tergantung setgh jln je

love to share info travel ngan korg sume
(berapa kerat sgt yg bc blog ko nor, cer ko jwb)
supaya senang jd guidance n tips utk korg
aku sblm travel pun, ari2 bukak blog org cr tips
sume blog aku terjah n tanya
buat muka tembok
sharing kan caring

aku bkn org kaya, byk duit bekepuk2 nk jalan sana sini, nak main salji bagai...
aku travel sume nye yg budget nye je
aku gi yg aku mampu je
ahahahah

then alang2 masih bole berjalan, ade tenaga lg nk berjalan, ade masa, ade ruang
baik aku jalan kan...
supaya luas sikittt pandangan aku
bila kt tpt org, ngan sling bag n peta, haaa.. baru la adventure..

time anta travel proposal ke ensuami merupakan saat yg paling getir
byk soal siasatnya
byk yg dipangkahnya
tp selalunya budgeting aku utk expenses mmg tiptop,
sbb budget masih dlm kawalan
then br ensuami approve
smpi time jahat, aku beli je tiket
nak tak nak, kna gi gak kan
tiket dh beli
paksa cara kasar namanya tu
padan muka

erghhhhh
berilah aku kerajinan yg tiptop utk aku abiskan draft entry2 aku nihhhhhhh
u_u



2 Juta Org Sayang Saya:

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

samalah kita mmg suka berjalan ke sana ke mari.. tp semuanyaa cari yg budget2 ajer...

Sholihah said... [Reply to Comments]

betul3 queen.. travel budget pun leh get fun kan ^__^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...