Sholihah Collection

sy salah, sy mintak maaf

saya salah
saya mintak maaf
macaroon
oh
macaroon


ni sume salah macaroon kat Mines atas ni
aku first time rase macaroon kat Mines
rupenye tak cntik
harap kaler2 je
rase dia.. MaNISSSSSS sgtttt
keras
retak2 lak tuh
rasa mcm kunyah gula pasir
then trus aku assume sume macaroon tak sedap
smpi la ade opismate aku tny kat mn nk cr macaroon
aku pun tetibe tercarik jugakkkk


so cuteeeeeeee
sebijik RM3.90
Chocolate World, KLCC
time beli, aku takut jd mcm macarooon mines
terbiar dlm peti sjeuk
takde org mkn


so aku beli 3bijik je
flavore chocolate, red velvet ngan rasberry


sekali rase
alaahaiiiiiii
SEDAPPPPPPP rupenyeee
tak la keras mcm yg aku mcm sblm ni
ade layer choc lak tuh
rase manis dia masih bole diterima tekak
nyosal lak beli 3bijik je


hamik
sedap rupenyeee
tak cukup 3nijik
dh la tetibe ensuami dtg ngendeng lak
aku sorok last piece kat dlm handbag
leh lak dia jumpe
cettttt



12 Juta Org Sayang Saya:

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

heheheh Queen pun x pnh makan lg ni..

oshin-jamel said... [Reply to Comments]

wahhh..siap nyorok dlm beg tue..kekekeke

aida said... [Reply to Comments]

sholihah..nk macaroon yg confirm sedap beli on9 kt CikMin Macaron..try gugel search kt fb name..sedapp woo die punye.. =)


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Sholihah said... [Reply to Comments]

queen: heheh.. ni nk mkn jarang n kdg2 bole la..

Sholihah said... [Reply to Comments]

kak oshin: tu la, dh sorok pun, dia jumpe jugak2... hohohoh

Sholihah said... [Reply to Comments]

aida: cikmin macaroon..? menarik tu.. brp rm awk? dia pos eh?

wanie said... [Reply to Comments]

kwn akak pon ade jual online kat fb.. tp tatau lerrr sodap ke idok. lps rasa yg kat mines tu laa yg x teringin dah nak mkn.

Sholihah said... [Reply to Comments]

haa.. kwanie, macaroon tu kan akak yg teman nor gi beli kan... mmg tak sedap!!

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

nak buat reply terus dari komen pergi kat SETTING, then p kat POST AND COMMENTS yang dekat COMMENT LOCATION tu sila pilih EMBEDDED.. nnt jdlah mcm Queen punya tu.. hehehehe

Sholihah said... [Reply to Comments]

yeyaayyy.. jadikk.. jadik... thxxxxx kak queen!!! ^_^

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

u're welcome... tp knp x reply dari komen yg di atas? ngeeeeee

Sholihah said... [Reply to Comments]

ikikiki.. namanya br belaja embedded post ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...