Sholihah Collection

Sy seorg yg sibuk


saya seorg yg amat sibuk
henpon sy selalu kna cas tghr n mlm
sekejap bebenor batt dh merah
nak kongsi ckit app yg mensosialkn sy
bahahahahah
so page ni amat penting utk aku
page2 lain byk game je

FACEBOOK
weh, zaman skrg takde yg pesbuk
nampak benor nipunyeeeeeeee

TWITTER
aku ade acc twitter dr 2009 lagik
tapi tahun ni br aktif
awal tahun br terkedek2 nak belaja cmne nk main mende alah ni
dh skrg, walau follower aku leh kira ngan sebelah tgn
aku rajin gak ngapdet burung twit aku nih

FB MESSENGER
well. honestly
aku lmbat bukak fb messenger aku
sbb tu yg fb messenger aku lmbt dpt reply

BLOGPRESS
utk aku hapdet blg dr henpon aku
bak kata omputeh
a quick update gitewwwww
app yg senang
leh update gambor sekali dlm entry

WHATSAPP
ni aku mmg minat bebenorrrrrrr
nk gossip ngan BFF
nak bercekau ngan family
nak chat ngan org jauh
nak anta gmbr, location, audio
nak bersembg dlm grup
sume kat whtsapp
so whtsapp aku sentiasa hapdet

TRANSFER
app ni utk aku transfer gmbr n vdeo aku dr henpon ke comp
asik2 dpt msg dr henpon
'u r running out some space.. please clean up ur disc"
ok! fine!
gmbr aku br 2400+ kpg ape!!
bisinggg je suh aku delete data

INSTAGRAM
app utk aku share gmbr ngan intagrammer with wholeeee worlddd
ni pun follower aku tak rmi
mcm syok sendiri gitew
lantok
yg penting gmbr aku dh beratus dlm ni
by Instagram, aku byk follow girl dr Thailand
sume cntik2
then follow para fashionista
follow photographer

FOURSQUARE
ni app utk aku check check check it out
hahahahahha
check in daaaa
app ni ade mayorship
yg paling byk check in
leh kongsi tips
tpt mkn yg best, menu best, shoping best

PAPAGO
aku syg gile papago akuuuuu
byk bantu aku dr tersesat di dunia fana ini
kat Spore pun, papago yg tunjuk aku jln ke Universal Studios
klu idok,, haram aku nak jumpe USS
aku g mn2 sorg2, aku byk gune papago jerr
lps jugak aku ke Ikea
bahahahaha
so para wanita
install Papago
takyah tunggu org laki bwk kte lg dh

VIBER
app ni utk Free Call
jimat bil aku
tp Viber ni jahat ckit la
bile org kol, dia takde bunyik
tup2 melambak dh miskol
then bunyik dia cam jauh2 ckitt
kna byk bersbr
"haaa ?? ha??? ape bnde ko ckp ni??? ckp kuat ckit!!! apa????? pak mat??? berlanggar?? motokar?????"

CHUZZLE
aku byk game dlm henpon aku
berpuluh2
tp ari2 sblm tdo or smbil tunggu iklan kat tv, aku mesti main Chuzzle ni
smpi high score aku dh 105k+
ade sesape nak beat aku?
main mende ni leh khayal wooooo

SOCIALCAM
app utk share vdeo
satu dunia leh tgk vdeo ko
so vdeo tu bia senonoh ckit hokehhhhh
yg ni aku private kan
fren yg aku approve je leh tgk vdeo aku
vdeo merapik meraban
cara pki shawl
sume aku nk hapdet kat cni

PATH
haaaaa
yg ni mcm jurnal harian
ala2 diariku hidupkuuuu
kte leh share gmbr, location, audio, text
mostly mmg cam diary
ape lagu yg kte dgr
dgn sape kte kuar
kat mana
kul brp tdor
sume aku letak dlm ni
kata diari kannnn

TANGO
yg ni vdeo kol percumaaaa
percuma u olls
aku g travel ari tu, vdeo kol ngan kak bibah n anak2 buah sume gune Tango
nmpk la segala lubang hidung time vdeo tuuu

LINE
yg ni aku br install
emoticon dia comel2!
geram aku
sound notification dia pun comel
tingg
tp lbh krg whtsapp
so aku lebh aktof whtsapp

YAHOO MESSENGER
yg ni mmg opkos kna ada la
nak Buzz! Buzz!
nk Buzz org, aku shake2 jer
YM ni selalunya cust aku la rajin tny psl SC

MAIL
opkos pentingggg
pentingggg sgt!!!!!
tp kekadang lmbat gak aku reply emel cust
sibuk ngan whtsapp la, chuzzle la
kikikiki




8 Juta Org Sayang Saya:

QueeN TerataI said... [Reply to Comments]

mmg sibuk sgt ni.. hehehe

Sholihah said... [Reply to Comments]

"sibuk laaaa sangattttt" ... hahahahaa.. tp kdg2 tu sume senyap, smpi tak tau nak buat ape dh kat umh..

Anonymous said... [Reply to Comments]

fb messenger dah remove... prefer ym messenger & then link ke fb chat.. 2 in 1.

Sholihah said... [Reply to Comments]

cik anon: cmne nk link kan ym ke fb chat? heheehe.. mintak tunjuk ajar ckit ^_^

wanie said... [Reply to Comments]

alamak... keluar anon ke.. ni akak la. kat setting ym tu ade bleh link..

Sholihah said... [Reply to Comments]

lor, cmne leh kuar anon lak... kat setting ym eh kak? hehehehe

wanie said... [Reply to Comments]

anon pon anon lah... jgn mak enon udah.

Sholihah said... [Reply to Comments]

panggil kak anon pun bole ? hehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...